Make-Up


DAG MAKE-UP

Een lichte dagmake-up naar uw wens en persoonlijkheid. Tijdens de behandeling krijg u ook kleur- en productadvies.

€17,50


BRUIDSMAKE-UP

Voor de mooiste en belangrijkste dag uit uw leven wilt u er op uw mooist uitzien. Het is mijn specialiteit om de make-up die ik u aanbreng aan te passen aan uw persoonlijkheid en wensen. Zo weet u zeker dat u zichzelf kunt zijn en zult stralen op uw trouwdag.

€40,- (op locatie €15 extra)


BRUIDS EN PROEFMAKE-UP

Het is belangrijk om van te voren eerst een proefmake-up aan te brengen, zo kunnen we samen uw wensen overleggen en in combinatie met mijn advies krijgen we de ideale bruidsmake-up.

€70,-


BRUIDSARRANGEMENT

Bij dit arrangement kunt u eerst heerlijk ontspannen, terwijl uw huid de optimale verzorging krijgt tijdens een treatment. Uw wenkbrauwen worden dan ook mooi naar wens gestyled. De nagels worden voorzien van gellak, bijvoorbeeld met french manicure, maar het kan ook in een andere  kleur naar keuze. Verder bevat het arrangement nog een proefmake-up en bruidsmake-up.

Zo wordt de bride to be helemaal klaargestoomd voor de big day!

€ 140,-


WIMPEREXTENSIONS

Een oog heeft ongeveer 90 wimperhaartjes. De wimperextensions worden een voor een op de wimpers geplaatst. Aan bijna alle wimpers wordt een extension bevestigd. De extensions beginnen met een vollere aanzet en eindigen dunner, net als de natuurlijke wimpers. Er wordt met een speciale “bonderlijm” (zonder formaldehyde). Deze blijft zacht en soepel zodat het de eigen wimperhaar niet zal beschadigen. De wimpers blijven tot 2 maanden zitten, maar om het mooi te houden adviseren we om iedere 3 weken bij te vullen.

Prime Silk Lashes

  • Nieuwe set wimperextensions  €65,-
  • Opvullen na 1 week:                   €17,50
  • Opvullen na 2 weken:                 €22,50
  • Opvullen na 3 weken:                 €32,50
  • Opvullen na 4 weken:                 €42,50
  • Verwijderen:                                 €10,00