Over Sense of Skincare

Sense of Skincare

Mijn passie ligt vooral in het verbeteren van huidproblemen! Vooral bij acne huiden kan ik als huidspecialist daar heel veel voor betekenen, het geeft mij zo’n enorme drive en energie als mensen weer met een goed gevoel de deur uitgaan! Bij acne behandelingen is een goede intake en goed advies van groot belang. Samen met de klant gaan we overleggen wat de verwachtingen zijn en wat we kunnen gaan bereiken. Het beste resultaat wordt vaak behaald door behandelingen in kuurverband uit te voeren, hier maken we dan ook voor en na foto’s van. Na de kuur is het ook belangrijk om regelmatig terug te komen voor een onderhoudstreatment, zodat u de huid schoon houdt en eventuele littekentjes ook op die manier verminderd.

Ook voor de anti ageing treatments kunt u bij Sense of Skincare terecht. Bij deze behandeling is het ook verstandig om met een kuur te starten. Door middel van bindweefselmassage en fruitzuren zullen lijntjes en rimpels minder worden en pigmentvlekjes zullen vervagen. Ook zult u uw huid voller zien worden, doordat de collageen en elastine aanmaak weer geboost wordt. Ook hierbij is het mooi om voor en na foto’s te maken zodat u goed het verschil kunt zien.

Als u gewoon heerlijk wilt ontspannen en ontstressen, kunt u ook perfect bij Sense of Skincare terecht. U kunt Bijvoorbeeld heerlijk tot rust komen bij de THERAPEUTIC MOMENTS TREATMENT, of helemaal ontspannen met de HOTSTONE MASSAGE.

U kunt handig via deze website uw afspraak doorgeven, of bel naar het nummer 0630666292.

Klik hier voor een sfeerimpressie van de salon.

Graag tot ziens!

Willemieke Dukker

sense-of-skincare-01


pinnen-en-of-contant-betalen-2