Facial Treatments


Bij de THERAPEUTIC treatments kunt u genieten van het beste uit beide werelden; huidverbetering en ontspanning. Omdat u alleen het beste voor uw huid wilt, voer ik voorafgaand aan de behandelingen altijd een huidanalyse uit. Aan de hand daarvan kunnen we samen kijken welke behandelmethode het beste bij uw huid past, met mijn deskundigheid zorg ik ervoor dat het beste resultaat wordt bereikt.

Bij de COSMEDICAL treatments pakken we specifiek de huidproblemen aan. Dit wordt gerealiseerd met producten met een heel hoog werkstofpercentage, zoals zuren, en met bindweefselmassage technieken. Hierdoor wordt de huid optimaal aangezet tot celvernieuwing.

Voor het beste resultaat werk ik graag in kuurvorm en gaat u thuis aan het werk met de Cenzaa producten. Een goede intake is hierbij heel belangrijk.

de behandelingen kunnen in overleg ook eventueel gecombineerd worden.


 THERAPEUTIC TREATMENT N°1

Deze treatment is goed om te boeken wanneer u voor het eerst kennis wilt maken met Sense of Skincare en de producten van Cenzaa.

€ 35,00

35 min.


 

THERAPEUTIC TREATMENT N°2

Zie deze treatment als een goede therapie voor je huid. Deze treatment bevat onder andere een goede intensieve reiniging als basis en een heerlijk verzorgend masker.

€ 45,00

45 min.


THERAPEUTIC TREATMENT N°3

Deze treatment is een goede basisbehandeling voor de huidbewuste persoon. Er is ruimte om te werken aan problemen bij de huid, maar u kunt hierbij ook heerlijk ontspannen door de hoofdhuidmassage en hand en armmassage. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke kop thee en iets lekkers.

€ 55,-

75 min.


THERAPEUTIC MOMENTS TREATMENT

In de therapeutic moments treatment gaan we voor de ultieme ontspanning! Ik gebruik dan natuurlijk ook producten die huidverbeterend zijn, maar u krijgt tijdens deze behandeling ook een extra massage, zodat u er even helemaal kunt ontspannen en er even goed tussenuit bent. Ook bij deze treatment zal u kunnen genieten van een heerlijke kop thee met iets lekkers.

€ 75,-

90 min.


COSMEDICAL TREATMENT

De cosmedical Tratment is speciaal gericht op het verbeteren van de verslapte en verouderde huid. Onder andere door de speciale bindweefselmassage die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en de huid beter doorbloedt. Ook bevat deze behandeling een sterk geconcentreerd ampul gecombineerd met een luxe botuline masker voor versteviging van de huid en vermindering van fijne lijntjes. Ideaal voor de huid met wat meer ervaring, die lijntjes en contourvervaging bezit.

€ 85,-

ca. 105 min.


 

Tot de COSMEDICAL TREATMENTS behoren ook de MANDELICO & de GLYCOL THERAPY, deze behandelingen behalen het beste resultaat in kuurverband.


MANDELICO THERAPY

Huidverbeterende fruitzuur peeling met Mandelico welke huidveroudering vertraagt en tegen gaat en aanmaak nieuwe cellen stimuleert. Uitermate geschikt voor de gevoelige, donkere, rosacea en acne huid. Oneffenheden verdwijnen en uw huidconditie verbetert!

€35,-


GLYCOL THERAPY

Huidverbeterende fruitzuur peeling welke zorgt voor een gezonde, stralende huid. Uitermate geschikt voor huidproblemen zoals: acne, littekens, rimpelvorming en pigmentatie problematiek.

€35,-


YOUNG TREATMENT

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor jongeren onder de 25 jaar, die hun huid als onzuiver ervaren. Het doel is om met de juiste producten de huid weer in balans te krijgen.

€ 35,00

ca. 45 min.